0

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

Veri Sorumlusu: HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ

( Bu metin içerisinde “VİGO WOOD” olarak anılacaktır )

Bu bilgilendirme ile VİGO WOOD olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, Veri Sorumlusu sıfatıyla bize ait mağazalarımızı, internet sitelerini ziyaretiniz ve internet mağazamız da dahil olmak üzere mağazalarımızdan alışveriş yaptığınızda şirketimize vermiş olabileceğiniz kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanan şart ve sınırlara bağlı kalınarak kaydedilebileceğini, saklanabileceğini, güncellenebileceğini, mevzuatın izin verdiği durumlarda 3. kişilere açıklanabileceğini / devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini ve KVKK’da sayılan sınırlar çerçevesinde işlenip muhafaza edilebileceğini belirtmek isteriz.

– Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebepleri;

Kişisel verilerinizin işlenme sebepleri, şirketimizden herhangi bir mal veya hizmet alımı yapmanız veya kampanyalarına katılımınız sırasında ve/veya başka sebeplerle şirket ile aranızda kurulan sözleşmelerin ifasını sağlamak, idari birimlerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak; tarafınızca talep edilen ürün / hizmetlerimizi sunabilmek, işlenmesine onay verdiğiniz bilgiler dâhilinde müşterilerimizi tanımak ve iletişim/hizmet kalitesini artırmak, doğru ürün teminini sağlamak, ticari ilişkiyi devam ettirmek, Şirketimizin internet sitesinde gezinmeniz esnasında size ürün niteliği ve beğenilerinize yakınlık bazlı tavsiyelerde bulunabilmek ve onay vermiş olmanız halinde tarafınıza ticari elektronik ileti göndermektir.

Her durumda Şirketimize gerek mesafeli satış sözleşmesi gerekse mevzuatta belirtilen hallere uygun olarak verebileceğiniz tüm verileriniz sadece ilgili mevzuata ve/veya verinizin toplanması için verdiğiniz onayın kapsamına uygun olarak işlenmektedir.

– Kişisel Verilerinizin Neleri Kapsadığı ve Nasıl Toplandığı;

VİGO WOOD internet sitesine veya sahip olduğu marka ve iştiraklerine iletebileceğiniz kişisel verileriniz (Kredi kartı vb. nitelikte ödeme araçlarına ilişkin bilgileriniz hariç olmak üzere) sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanabilecek ve bu bilgiler tarafımızca saklanabilecektir.

– Kişisel Verilerinizin Hangi Amaçlarla Kimlere Aktarılabileceği;

Kişisel veriler VİGO WOOD’nın en son ürün duyuruları ve gelecekteki etkinlikleri hakkında sizi bilgilendirmemize olanak vermektedir. Ayrıca, hizmetlerimizi, içeriğimizi ve reklamlarımızı geliştirmemize yardımcı olmaktadır.

Kişisel verileriniz, VİGO WOOD ürünleri, hizmetleri ve müşteri iletişimini geliştirmek için kurallar, koşullar ve politikalarındaki değişiklikler gibi önemli uyarıları göndermek için kullanılabilmektedir.

Kişisel verileriniz çekiliş, yarışma veya benzer bir promosyona katıldığınızda, bilgileriniz bu programların yönetiminde kullanılabilecektir.

Kişisel verileriniz, mevzuat hükümlerinin izin verdiği kişi ve kuruluşlara; yukarıda belirtilenler de dahil olmak üzere çeşitli faaliyetleri yürütmek üzere müşterilerine ürün / hizmet sunması, tedarikçi ya da üreticilerden ürün ve/veya hizmet tedariki sağlaması ve/veya bu konuda sözleşmeli ya da sözleşmesiz ticari ilişkilerin kurulması ve ifa edilmesi, ilgili belgeleri imzalayan tarafların tespiti ve kontrolü amaçları ile işbirliği yaptığımız program ortağı kuruluşları ve diğer 3. Kişilere hizmet kalitesini artırmak, doğru ürün teminini sağlamak ve ticari ilişkiyi devam ettirmek amacıyla aktarılabilir.

Bu kapsamda bu metinde yer alan bilgiler ışığında işlenmesine ve kanuni ya da hizmete ve/veya iş ilişkisine bağlı fiili gereklilikler halinde yine bu metinde belirtilen kişilerle paylaşılmasına konu hakkında tereddüde yer vermeyecek şekilde aydınlatılmış ve bilgi sahibi olarak, açık rızamla onay veriyorum.

Kredi Kartı Güvenliği

Firmamız, alışveriş sitelerimizden alışveriş yapan kredi kartı sahiplerinin güvenliğini ilk planda tutmaktadır. Sanal POS işlemlerimiz iyzico aracılığı ile gerçekleştirilir, kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde sistemimizde saklanmamaktadır.

Not: İnternet alışveriş sitelerinde firmanın açık adresinin ve telefonun yer almasına dikkat edilmesini tavsiye ediyoruz. Alışveriş yapacaksanız alışverişinizi yapmadan ürünü aldığınız mağazanın bütün telefon / adres bilgilerini not edin. Eğer güvenmiyorsanız alışverişten önce telefon ederek teyit edin. Firmamıza ait tüm online alışveriş sitelerimizde firmamıza dair tüm bilgiler ve firma yeri belirtilmiştir.

E-posta Güvenliği

Mağazamızın Müşteri Hizmetleri’ne, herhangi bir siparişinizle ilgili olarak göndereceğiniz e-postalarda, asla kredi kartı numaranızı veya şifrelerinizi yazmayınız. E-postalarda yer alan bilgiler üçüncü şahıslar tarafından görülebilir. Firmamız e-postalarınızdan aktarılan bilgilerin güvenliğini hiçbir koşulda garanti edemez.

Firma Ünvanı: HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ

Adres: ÇATALPINAR MAH. MERKEZ MÜCAVİR SK. NO: 5 ÜNYE/ORDU

E-posta: [email protected]

Telefon: 0452 324 78 78 – 0452 324 30 00

Faks: 0452 324 25 12