Bu beyan HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ .’nin gizlilik ve güvenlik politikasını içerir. Vigo Wood / Hasmob olarak önceliklerimizden biri de siz değerli müşterilerimizin/Kullanıcılarımızın kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamaktır. Bilgilerinizin güvenliği bizim için öncelik taşımakta ve yasalara uygun olarak korunmaktadır.

Müşterilerimizin/Kullanıcılarımızın vigowood.com’a (kısaca “internet sitesi” olarak anılacaktır.) üyeliği, verdiği bilgilerin gizliliği, korunması ile ilgili işlemler ve diğer tüm hususlarda aşağıdaki esaslar belirlenmiştir.

Lütfen, web sitemizi ve/veya hizmetlerimizi kullanmakla bu Gizlilik Politikası’nı kabul etmiş olduğunuzu unutmayınız.

Biz kimiz

HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ – Vigowood – vigowood.com

Web sitemizin adresi: https://vigowood.com.

Diğer bilgilerimiz iletişim bölümündedir.

Hangi kişisel bilgileri ne amaçla topluyoruz

Mağazamızda ödeme işlemi sırasında sizinle ilgili bilgileri topluyoruz.

Kişisel veriler, bir kullanıcının sadece sitenizle etkileşimiyle oluşturulmuyor. Kişisel veriler, iletişim formları, yorumlar, çerezler, analiz ve üçüncü taraf gömülü içeriği gibi teknik işlemlerden de oluşturulur.

WordPress varsayılan olarak ziyaretçilerle ilgili herhangi bir kişisel bilgi toplamaz ve sadece kayıtlı kullanıcılar tarafından Kullanıcı Profili ekranında gösterilen verileri toplar. Ancak eklentilerinizden bazıları kişisel veriler toplayabilir.  Woocommerce, Facebook, Google eklentilerimiz online ticaret, Facebook ve Google reklam ile pazarlama faaliyetleri adına verileri toplamakta. Woocommerce verileri Türkiye’de kendi sunucularımızda. Facebook ve Google ise kendisi verileri toplamaktadır. Facebook ve Google’ın topladığı verilerin kontrolünü Facebook ve Google hesabınızından sağlayabilirsiniz.

Yorumlar

Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/. Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür.

Ortam

Görselleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) Içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

İletişim formları

WordPress varsayılan olarak bir iletişim formu içermez. Bir iletişim formu eklentisi kullanıyorsanız, bir kişi bir formu gönderdiğinde hangi kişisel verileri aldığınızı ve ne kadar süre sakladığınızı not etmek için bu alt bölümü kullanın. Örneğin, müşteri hizmetleri amacıyla iletişim formu gönderilerini belirli bir süre için sakladığınızı, ancak pazarlama amacıyla gönderilen bilgileri kullanmadığınızı belirtebilirsiniz.

Çerezler

Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Eğer giriş sayfasımızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçereniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini gösterir. 1 gün sonra zaman aşımına uğrar.

Mağazamızda ödeme işlemi sırasında sizinle ilgili bilgileri topluyoruz.

Neleri toplar ve saklarız?

Siz sitemizi ziyaret ederken, biz şunları izleriz:

  • Görüntülediğiniz ürünler: Örneğin, en son görüntülediğiniz ürünleri göstermek için bunu kullanırız
  • Yer, IP adresi ve tarayıcı türü: Vergi ve gönderim tahmini gibi amaçlar için bunu kullanırız
  • Gönderim adresi: Bunu girmenizi talep ederiz, böylece sipariş vermeden önce gönderim işlemini tahmin edebilir ve siparişinizi gönderebiliriz!

Siz sitemize göz atarken, alışveriş sepeti içeriğini takip etmek için çerezleri (tanımlama bilgilerini) de kullanacağız.

Bizden bir şey satın aldığınızda, adınızı, fatura adresinizi, gönderim adresinizi, e-posta adresinizi, telefon numaranızı, kredi kartı / ödeme ayrıntılarınızı ve kullanıcı adı ve şifre gibi isteğe bağlı hesap bilgilerini içeren bilgileri vermenizi talep ederiz. Bu bilgileri şu gibi amaçlarla kullanırız:

  • Hesabınız ve siparişiniz hakkında size bilgi göndermek
  • Geri ödemeler ve şikayetler dahil olmak üzere isteklerinizi yanıtlamak
  • Ödemeleri işlemek ve sahteciliği önlemek
  • Mağazamız için hesabınızı oluşturmak
  • Fatura kesmek gibi yasal yükümlülükleri yerine getirmek
  • Mağaza tekliflerimizi iyileştirmek
  • Almayı seçerseniz size reklam ve promosyon mesajları göndermek

Bir hesap oluşturursanız, adınızı, adresinizi, e-postanızı ve telefon numaranızı saklayacağız. Bu bilgiler, gelecekteki siparişler için ödeme yapmak istediğinizde kullanılacaktır.

Sizinle ilgili bilgileri ihtiyaç duyduğumuz sürece ve yasal süre boyunca saklarız. Örneğin, vergi ve muhasebe amaçları için XXX yıllık sipariş bilgilerini saklayacağız. Bu, adınızı, e-posta adresinizi, fatura ve gönderim adreslerini içerir.

Eğer bırakmayı seçerseniz, mağaza yorumlarını veya incelemelerini de saklarız.

Ekibimizde erişimi olanlar

Ekibimizin üyeleri bize sağladığınız bilgilere erişebilir. Örneğin, hem Yöneticiler hem de Mağaza Yöneticileri şunlara erişebilir:

  • Neyin, ne zaman satın alındığı ve nereye gönderilmesi gerektiği gibi sipariş bilgileri ve
  • Adınız, e-posta adresiniz, fatura ve gönderim bilgileriniz gibi müşteri bilgileri.

Ekip üyelerimiz, siparişleri gerçekleştirmek, geri ödeme işlemlerini yürütmek ve size yardımcı olmak için bu bilgilere erişebilir.

Başkalarıyla neler paylaşıyoruz?

Siparişleri ve mağaza hizmetlerini size vermemize yardımcı olan üçüncü taraflarla bilgi paylaşıyoruz; örneğin

  • Size daha iyi hizmet verebilmek adına, internet sitemize üyelik veya sitemiz üzerindeki çeşitli formların doldurulması suretiyle üyelerimizin bir takım kişisel bilgileri (ad-soy ad/firma ünvan ve bilgileri, adres, telefon veya e-posta adresleri gibi) tarafımızca toplanmaktadır.
  • Yukarıda yer alan bilgiler Firmamız tarafından, kampanya bilgileri, size özel teklif ve promosyonlar, tanıtım, reklam, satış, pazarlama, mağazalarda yapılacak etkinliklerin sizlerle e-posta, SMS, internet, telefon ve benzeri diğer iletişim araçları ile, her türlü tanıtım, bilgilendirme, reklam, ve diğer amaçlarla paylaşılması için kullanılacaktır. Siz değerli üyelerimizin bu gibi bilgilendirmeleri alıp almama konusunda seçim yapma hakkı bulunmakta olup;. Aksine bir yazılı bildiriminiz olmadığı müddetçe Firmamızın tarafınıza yönelik belirtilen iletişim faaliyetlerinde bulunabileceğini kabul ve beyan etmektesiniz.
  • Müşterilerimize/Kullanıcılarımıza ait bilgiler yasal düzenlemelerin öngördüğü sınırlamalar çerçevesinde ve usulüne uygun şekilde talep edilmesi halinde, yasal gereklilikleri ifa etmek ve/veya resmi merciilerin taleplerini yerine getirmek amacı ile müşterilerimizin tüm hakları gözetilerek ilgili kişi ve/veya kuruluşlara açıklanabilir.
  • Bilgi ve işlemlerin mahiyetine göre bilgilerin gizliliği, işlem güvenliği HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ ve/veya ilgili Kart Kuruluşlarınca sistem ve internet altyapısında alınmış ve sağlanmıştır. Tüm kredi kartı işlemleri ve onayları HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ ’nden bağımsız olarak ilgili banka ve benzeri kart kuruluşlarınca online olarak müşterilerimiz ve banka arasında gerçekleştirilmektedir.
  • Kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde sistemimizde saklanmamaktadır.
  • Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler internet sitemizden tamamen bağımsız olarak (Secure Sockets Layer) protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere ilgili bankaya ulaştırılır. Kartın kullanılabilirliği onaylandığı takdirde alışverişe devam edilir. Kartınızla ilgili hiçbir bilgi tarafımızdan görüntülenememekte ve hiçbir şekilde sitemizin veya sitemizin işbirliği içinde olduğu şirketlerin sunucularında tutulmamakta olup; yalnızca bilgisayarınız (tarafınız) ve bankanız arasında görüntülenebilmektedir.
  • Kredi kart bilgilerinizi girdiğiniz sayfalarda öncelikle sayfanın İnternet adresinin http’den https’e dönüştüğünü kontrol ediniz. HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ. e-posta, faks veya mektup ile göndereceğiniz mesajlarınızda ve/veya müşteri hizmetleri ile yapacağınız telefon görüşmelerinizde kredi kartı numaranızı ve bu karta ait şifre/güvenlik kodu/son kullanım tarihi vb. gibi kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız.
  • Sitemizin diğer web sitelerine bağlantı verdiği hallerde tüm kullanım ve işlemler için o sitelerin gizlilik-güvenlik politikaları ve kullanım şartları geçerlidir; sitemizden reklam, banner, içerik görmek amacıyla veya başka herhangi bir amaç ile ulaşılan diğer web sitelerinden bilgi kullanımları, keza sitelerin etik ilkeleri, gizlilik-güvenlik prensipleri, servis kalitesi ve diğer uygulamaları sebebi ile oluşabilecek ihtilaf, maddi-manevi zarar ve kayıplardan sitemiz sorumlu değildir.
  • HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ ’nin gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, vigowood.com’a ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda gizli bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ ’nin herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır.
  • “Gizlilik ve Güvenlik Politikası” hükümleri HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ tarafından istenildiği takdirde internet sitesinde yayınlanmak veya kullanıcılara elektronik posta yolu ile gönderilmek suretiyle değiştirebilir. İşbu “Gizlilik Politikası” hükümlerinden herhangi birisinin değişmesi halinde ilgili değişiklikler, değişikliğin yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer. Üye, revize edilmiş Gizlilik Politikası’nın elektronik olarak web sitemizde duyurulmasının, kendisine yapılan gerçek bildirim olduğunu kabul etmektedir.

Ödemeler

Iyzico üzerinden ödeme kabul ediyoruz. Ödemeleri işlerken, satın alma toplamı ve fatura bilgileri gibi ödemeleri işleme koymak veya desteklemek için gerekli bilgiler dahil olmak üzere verilerinizden bazıları IYzico’ya aktarılacaktır.

Daha fazla ayrıntı için lütfen Iyzico Gizlilik Politikası‘na bakın.

Analiz

Google Analytics, Facebook Pixel, Google Ads Remarketing, Rankmath ve WordPress Jetpack gibi standart araçlarla anonim izleme yapılmakta ve elde ettiğimiz verileri analiz etmekteyiz. Kullanıcı verilerine erişim söz konusu değil bu araçlarda.

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz

Parola sıfırlama isteğinde bulunduğunuzda, IP adresiniz sıfırlama e-postasına eklenir.

Verilerinizi ne kadar süre tutarız

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adı değiştirme hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

Bu sitede bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Verinizi nereye gönderiyoruz

Ziyaretçi yorumları otomatik istenmeyen yorum algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir.

İletişim bilgileri

Firma Ünvanı: HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ

Adres: ÇATALPINAR MAH. MERKEZ MÜCAVİR SK. NO: 5 ÜNYE/ORDU

E-posta: [email protected]

Telefon: 0452 324 78 78 – 0452 324 30 00

Faks: 0452 324 25 12

Ek bilgi

Verinizi nasıl koruyoruz

Yüksek bilgi güvenliğine sahip sunucularımız ve çalışanlarımız tarafından sistemimiz yönetilmektedir.

Hangi veri ihlali prosedürlerimiz var

Veri ihlalleri gerçekleştiği andan itibaren çalışan uyarı, güvenlik duvarı, bloklama sistemlerimiz mevcuttur. Hem donanım hem yazılım seviyesinde.

Hangi üçüncü taraflardan veri alıyoruz

Facebook, Google.

Kullanıcı verileriyle ne tip otomatik karar verme ve/veya profilleme yaptığımız

Profilleme ve otomatik karar verme sistemimiz yok.

Sanayi bakanlığı kamuyu aydınlatma yükümlülüğü

KVKK, İYS yönetmeliklerine bağlı olarak hareket ediyoruz. Bu yönetmelikleri uygulamakla yükümlüyüz.

Kişisel Veri Koruma Politikası

Gizliliğiniz ve güvenli alışveriş yapmanız bizim için önemlidir, güvenlik haklarınız prensibimizdir.

HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ Sahipliğinde online müşterilerine hizmet veren (“www.vigowood.com”) sitesi ziyaretinde alınan Kişisel Veriler, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”)’na uygun olarak işlenmekte ve muhafaza edilmesine de büyük önem vermekteyiz. Aynı zamanda müşteri ziyaretlerinde yapılan alışveriş sonucu Kredi Kart Güvenliği ve yine yapılacak ziyarette Çerez (Cookie) kullanımını güvenilir hizmet anlayışı çerçevesinde; bilgiyi en doğru, en iyi şekilde korumak olduğunun bilincindeyiz. Sizlere karşı olan sorumluluğumuz doğrultusunda gizlilik politikamızı aşağıda izah edildiği surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.

Kişisel Veriler

HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ (Vigo Wood) olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususunda azami hassasiyet göstermekteyiz.

(“www.vigowood.com”), belirli ve açıklaması yapılan kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne şekilde korunduğu belirtilmiştir.

Üyelik veya Mağazamız üzerindeki çeşitli form ve anketlerin doldurulması suretiyle üyelerin kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri (isim-soyisim, kimlik numarası, firma bilgileri, telefon, adres veya e-posta adresleri gibi) web sitemizde üyelik ve fatura bilgileri olarak toplanmaktadır.

Mağazamız üzerinden veya e-posta ile gerçekleştirilen onay sürecinde, üyelerimiz tarafından mağazamıza elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgiler, üyelerimiz ile yaptığımız “Kullanıcı Sözleşmesi” ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklanmayacaktır.

Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve verilen hizmet ile ilgili çıkabilecek sorunların veya uyuşmazlıkların hızla çözülmesi için, firmamız, üyelerinin IP adresini kaydetmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir. Dolandırıcılık olaylarında da kullanılabilir.

Firmamız, ‘Üyelik Sözleşmesi’ ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, talep edilen bilgileri kendisi veya işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından doğrudan pazarlama yapmak amacıyla kullanabilir. Kişisel bilgiler, gerektiğinde kullanıcıyla temas kurmak için de kullanılabilir. Firmamız tarafından talep edilen bilgiler veya kullanıcı tarafından sağlanan bilgiler veya mağazamız üzerinden yapılan işlemlerle ilgili bilgiler; Firmamız ve işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından, “Üyelik Sözleşmesi” ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, üyelerimizin kimliği ifşa edilmeden çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma ve pazar araştırmalarında kullanılabilir.

Plugin: Smush

Note: Smush does not interact with end users on your website. The only input option Smush has is to a newsletter subscription for site admins only. If you would like to notify your users of this in your privacy policy, you can use the information below.

Smush sends images to the WPMU DEV servers to optimize them for web use. This includes the transfer of EXIF data. The EXIF data will either be stripped or returned as it is. It is not stored on the WPMU DEV servers.

Smush uses the Stackpath Content Delivery Network (CDN). Stackpath may store web log information of site visitors, including IPs, UA, referrer, Location and ISP info of site visitors for 7 days. Files and images served by the CDN may be stored and served from countries other than your own. Stackpath’s privacy policy can be found here.

Plugin: Smush

Bu eklenti, genel web sitesi ziyaretçilerinden herhangi bir veri toplamaz.
Yöneticiler ve denetçiler, Loco’nun eklenti gizlilik uyarısını incelemek isteyebilir.

Plugin: Slider Revolution

YouTube

Our website uses plugins from YouTube, which is operated by Google. The operator of the pages is YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

If you visit one of our pages featuring a YouTube plugin, a connection to the YouTube servers is established. Here the YouTube server is informed about which of our pages you have visited.

If you’re logged in to your YouTube account, YouTube allows you to associate your browsing behavior directly with your personal profile. You can prevent this by logging out of your YouTube account.

YouTube is used to help make our website appealing. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.

Further information about handling user data, can be found in the data protection declaration of YouTube under https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Google Web Fonts

For uniform representation of fonts, this page uses web fonts provided by Google. When you open a page, your browser loads the required web fonts into your browser cache to display texts and fonts correctly.

For this purpose your browser has to establish a direct connection to Google servers. Google thus becomes aware that our web page was accessed via your IP address. The use of Google Web fonts is done in the interest of a uniform and attractive presentation of our plugin. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.

If your browser does not support web fonts, a standard font is used by your computer.

Further information about handling user data, can be found at https://developers.google.com/fonts/faq and in Google’s privacy policy at https://www.google.com/policies/privacy/.